donderdag 5 juni 2014

Welkom!

Welkom op deze informatieve en uitdagende website, gemaakt door twee enthousiaste VWO-leerlingen met het vak Aardrijkskunde. U kunt hier zelf op ontdekkingstocht gaan door de religie van de Filipijnen. Door middel van de leerzame pagina's bovenaan deze website komt u steeds meer te weten over het onderwerp, om uiteindelijk zelf een antwoord te kunnen geven op de hoofdvraag:


In hoeverre heeft religie in de Filipijnen invloed op het sociale leven en de politiek?

Om uiteindelijk een conclusie te kunnen trekken, is het van belang eerst de onderstaande vragen te beantwoorden, de zogenaamde deelvragen.



1. Hoe is de religie in de Filipijnen verdeeld?

2. In hoeverre wordt het sociale leven beïnvloed door religie?

3. In hoeverre wordt de politiek beïnvloed door religie?






Zonder religie zou de wereld er maar saai uitzien. Met name in Zuidoost-Azië speelt religie een belangrijke rol in het dagelijks leven van mensen. Dat is dan ook de reden waarom wij voor het onderwerp "Religie als sociale en politieke factor" hebben gekozen. De Filipijnen is voor ons een totaal onbekend gebied in het zuidoosten van Azië, wat onze aandacht meteen trok. Een land waar zelfs onze avontuurlijke Aardrijkskundedocent nog nooit is geweest. Een extra reden om ons te wagen aan dit onderwerp!


Namens de redactie wensen wij u veel plezier op deze avontuurlijke ontdekkingstocht door de religie van de Filipijnen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten